Udtalelser

Marte Meo forløb

Marte Meo forløb – vredesudbrud og konflikter 

Vi har været rigtig glade for vores forløb med Christina. Hun har hjulpet os og givet os redskaber til at forstå og kommunikere bedre med vores børn.

Vi er blevet bedre til at forstå vores børns reaktionsmønstre og acceptere, at de ser tingene anderledes end os forældre. Konflikterne er der stadigvæk, men nu håndteres disse langt bedre og med en positiv kommunikation. Dette gør, at konflikterne fylder mindre og vi kommer hurtigere videre med et positivt sind. 

Tak for hjælpen Christina – den har været guld værd for vores lille familie.

Tina & Kasper, forældre til piger på 8 & 11 år.

Marte Meo forløb – konflikter og måltider 

Vores Marte Meo forløb med Christina har været enormt givende i vores familieliv. Vi har under vejledningerne oplevet et rum, hvor vi (såvel som vores datter) er blevet set, hørt og anerkendt.

Gennem videosekvenserne er vi blevet opmærksomme på, hvad vores datter har brug for i vores interaktion med hende og det har været tydeligt at se, hvor positivt hun responderer på det. Vi har fået en værktøjskasse med konkrete værktøjer, som vi kan bruge når vi har situationer, hvor vi normalt ville opleve et højt konfliktniveau. Forløbet har gjort os klogere på vores egen forældrerolle og vi kan varmt anbefale et vejledningsforløb med Christina.

Cecilie & Nikolaj forældre til datter på 17 mdr.

Marte Meo forløb – vredesudbrud og søskendekonflikter

Mange tak for det videoforløb vi har haft hos dig. Du har virkelig gjort en fordel for vores familie og forbedret den måde vi er sammen på

Forældre til to drenge på 2 og 4 år.

Marte Meo forløb – håndtering af følelsesmæssige reaktioner og barn der kaster med maden

Christina er tillidsvækkende og meget behagelig at tale med. For os har forløbet været meget indsigtsfuldt og givet os et hav af konkrete redskaber som vi i dag benytter til at håndtere vores søns vrede og opretholde hyggelige måltider. Tak Christina!

Forældre til Norr på 1,5 år

Marte Meo forløb – konflikter og ønske om at mindske skæld ud 

Vi følte os som familie mættet af konflikter mellem os og børnene. Vi blev hurtigt irriteret og følte os presset i de mindste hverdags situationer. Christina formår at møde en med en fantastisk forståelse og professionel tilgang. 

Vi har fået gode virksomme og konkrete redskaber i værktøjskassen, som vi må konstatere simpelthen bare virker.

Vores forløb med Christina har som familie givet os: – mere overskud – følelse af ansvar – struktur på hverdagen – bedre samarbejde med pigerne – gladere piger – mere konstruktiv tid med vores piger Christina er mega skøn, et helt almindeligt menneske på lige fod der med hendes store erfaring og værktøjskasse formår at formidle på en helt nede på jorden måde som man forstår og kan forholde sig til. Alle forældre burde unde sig selv et forløb hos en familievejleder. Det er ingen skam at bede om hjælp selv til det der virker som så banale ting. Går man med en følelse af afmagt i forhold til ens unger – gør noget godt for jer selv bestil en samtale hos Christina.

Livet er for kort til at hverdag som føles udmattende og frustrerende. Hilsen en helt almindelig familie der 100 procent kommer til at benytte sig af denne sparring og rådgivning igen, da livet med børn jo er i konstant forandring og vi nu har forstået (erkendt) at ved at række ud efter hjælp, opnår vi hurtigere den fornødne forståelse og den forventning vi har inde i hovedet.

Hilsen K & K, forældre til 2 piger på 3 år og 6 år.

Marte Meo forløb – Afleveringer, kravsituationer og følelsesmæssige reaktioner 

Lynhurtigt havde Christina en fantastisk forståelse for hvem vores dreng er, uden vi behøvede at forklare en masse. Hvor jeg troede vores primære udfordring var afleveringssituationer, var Christina lynhurtig til at se videre end det og se hvad det i virkeligheden handlede om.  

Videoerne har også været en øjenåbner for tidsperspektivet, for hvor det nogle gange kan føles som om man venter i halve timer eller en konflikt varer for evigt, så har vi set, at det er minutter snarere end timer det drejer sig om – og dét er håndterbart.

Christina har givet os en fælles retning for hvordan vi hjælper vores ældste dreng bedst og det har været så vigtigt for vores lille familie. 

Christina har via videotilbagemeldingerne givet os konkrete og håndterbare værktøjer og vejledninger som i løbet af knap tre måneder har gjort os markant bedre til at håndtere bl.a. kravsituationer og store følelsesudbrud og netop de værktøjer tager vi med os videre i mange andre situationer. Vi har meget at arbejde med, for skolestart er svært for vores dreng, men vi har nu værktøjerne og Christina har givet os fornyet energi og tro på at det vil lykkes. 

Mor til to drenge på 3 år og 5,5 år. 

Marte Meo forløb – Søskendekonflikter og manglende trivsel

Det er enormt rørende at se os selv og vores drenge være i positiv udvikling, fordi vi med videoerne, arbejder helt konkret ud fra vores kompetencer.

Nicky & Nadja, forældre til to drenge på 3 år og 5 år

Marte Meo forløb – Datters nedsmeltninger og mistrivsel i skolen

Den bedste investering i vores familieliv. Christina er så rar og empatisk. Når hun ser tingene ude fra, giver det et helt andet perspektiv. Mange aha-oplevelser og brugbar hjælp og råd

Vicki og Torben, forældre til to piger på 3 år og 6 år

Marte Meo forløb – Datters vredesudbrud og konflikter

Jeg kan på det varmeste anbefale alle, der ønsker at øge trivsel hos deres børn og ønsker at forstå deres børn bedre, at kontakte Christina. Jeg er så utrolig overrasket over, hvad det har betydet for os og hvor meget lettere hverdagen er nu, efter vi har haft Christina ind over vores udfordringer

Rikke, mor til 3

Samtaler

Marte Meo forløb + samtaler – søskendekonflikter

Herhjemme har vi forældre mere ro i maven, selvom der jo fortsat er konflikter og uro en del af tiden med 4 børn i huset.

Alt i alt er vi et meget bedre sted end for 1 år siden med hjælp fra de værktøjer, du har givet os. Så mange tak for det

– Louise & Anders, forældre til 4 drenge 

Samtaler – følelsesmæssige reaktioner og opstart i vuggestue

Christina er utrolig dygtig og professionel til sit arbejde. Hun er et menneske som man hurtig får tillid til.

Det skinner meget igennem hos hende, at hun virkelig ved hvad hun gør og samtidig er meget forstående, rummene, god til at holde overblikket og heller ikke er bange for at sige sin ærlige mening, på en omsorgsfuld måde. Samtalerne har været guld værd for vores lille familie. Jeg kan varmt anbefale Christina.” 

Maria-Diana, mor til Josephine 2,9 år.

Samtaler –  Færre magtkampe mere samarbejde 

Christina er så dygtig, og har altid et svar jeg kan bruge til noget. Jeg bliver mødt med forståelse og anerkendelse og forlader altid samtalen med ro i maven. 

Jeg kan varmt anbefale Familievejleder Christina Drachmann” 

Joy, mor til Viva 3 år

Samtaler – Ny energi

Når tingene i ny og næ går i hårknude hjemme, så kontakter vi Christina og hver gang får vi ny energi som afspejler sig i vores hverdag. Det er det bedste

Trine & Morten, forældre til en pige og dreng

Samtaler – Følelsesregulering

Efter samtaler med Christina er der så meget guld, værktøjer og redskaber og helt lavpraktiske konkrete ting jeg kan justere, så for mig bliver der nødt til at gå lang tid mellem hver session, fordi man bliver efterladt med SÅ meget ny viden, forståelse og indsigt.

Men først og fremmest så er Christina et meget varmt og rummende menneske og hun ved hun sidder overfor skrøbelige mødre/fædre og giver en ros for alt det gode man gør.

Og derfor går man også meget løftet fra en session med troen på, at man faktisk gør det godt nok

Jeg kunne blive ved ❤️🌸☀️💥 

Kærlig hilsen Malene, mor til søn på 4.5 år.

Pædagogisk vejledning

Pædagogisk vejledningsforløb

Strandgårdens børnecenter har gennem flere år, arbejdet sammen med vejleder Christina Drachmann.Både medarbejdere og ledelse har oplevet sig forstået og anerkendt i forhold til de, udfordringer de har oplevet/ beskrevet med børn i udsatte positioner.

Christina Drachmann har vejledt medarbejderne på en konkret måde, således at samspillet både mellem medarbejder og barn/ børn og barn/ barn er blevet optimeret. Når vejledningen ikke har været tilstrækkelig, har Christina Drachmann søgt sparring hos andre fagpersoner, for derefter at vende tilbage , med ny opkvalificeret vejledning.

Den vejledning vi har fået har været direkte omsættelig til vores pædagogiske praksis

I de tilfælde hvor der også har været vejledning i familien, har barnet/ børnene profiteret af vejledningen, på en måde, så det  i særlig grad har understøttet barnet udvikling..

Birgit Madsen, Leder af Strandgårdens børnecenter

Christina har udvist stor faglighed og engagement

Christina har været tilknyttet som vejleder hos en dagplejer, som har et barn i en udsat position. Christina har udvist stor faglighed og engagement. Christina har udarbejdet en handleplan som har været til stor gavn for dagplejer, som har brugt handleplanen i sit daglige arbejde med barnet.

Christina har en stor faglig viden om børn og familier i udsatte positioner. Jeg vil til en hver tid arbejde sammen med Christina og giver hermed mine bedste anbefalinger.

Jeannie Henningsen- dagplejepædagog i Tårnby.

Foredrag

Foredrag ved dagtilbud/skoler

Christina Drachmann er en super dygtig formidler, og dejligt hun havde fagpersonerne med ifht hvilke muligheder de har. Hun kom langt omkring med meget relevante emner. Hende kunne mange forældre virkelig nyde godt af at høre

Anonym deltager ved webinar hos FOLA

Foredrag ved virksomheder/organisationer

Vi utroligt glade for vores samarbejde med vejleder Christina Drachmann. Hun arbejder ud fra en unik position, fordi hun både er pædagogisk uddannet samt familievejleder – det gør hende til ekspert på samspillet mellem forældre og personale. Netop derfor er hendes webinarer utrolig brugbare for alle forældre, der har børn i dagtilbud.

Udtale fra FOLA – Forældrelandsorganisationen

Foredrag om konflikter

Christina var meget præcis i sin teoretiske gennemgang, god til at koble genkendelige eksempler på og meget nærværende. Ligeledes delte Christina videoer fra hendes arbejde med Marta Meo metoden, hvor vi fik indblik i tempo og stemnings betydning i samspillet med barnet.

Der har været mange meget positive tilbagemeldinger fra vores plejefamilier efter kurset.

Vi vil gerne indgå et samarbejde igen med Christina Drachmann og kan anbefale kurset både til børn som har været udsat for omsorgssvigt, men også for børn som ikke er i udsatte positioner.

Familieplejen Odense Kommune.
Signe Bjerring.

Kontakt

Jeg tilbyder altid 20 min. afklarende samtale gratis, hvis du er i tvivl om familievejledning eller pædagogisk vejledning er noget for jer eller om jeg er den rette for jer.