Familievejledning

At blive forældre er den største rejse og uddannelse i livet. Det stiller nye krav til os og den måde vi nærer relationerne omkring os, og ikke mindst i forhold til vores allernærmeste.Når noget føltes svært eller uoverkommeligt i vores familieliv, er det at søge råd og vejledning en vigtig investering i Jeres familie. 

Marte Meo forløb er et videobaseret familievejledningsforløb, hvor I filmer små situationer fra jeres hverdag, som giver mig et indblik i hvad I står i således at jeg bedst kan hjælpe jer. Mit fokus er altid at se hvad I lykkes med, så I får mulighed for selv at se, hvad I helt konkret skal gøre, for at bryde det samspilsmønster I er kommet ind i. 

Samtaler hvor I fortæller om det I oplever er udfordrende ud fra situationer i jeres hverdag og hvad I ønsker der skal ske af forandring.  Vi har altid fokus på at skabe forandring ud fra konkrete råd. 

 Jeg tilbyder et forløb, hvor I som forældre og jeres barns instititon/skole arbejder sammen om det I ønsker at styrke i jeres barns ud vikling og trivsel. Jeg kommer både hjem til jer og i institutionen/skolen, så vi er fælles om at skabe en positiv forandring hos jeres barn.

Jeg tilbyder altid 20 min. gratis afklarende samtale