At søge hjælp og vejledning for at blive klogere på os selv og de relationer der er aller tættest på os er ikke nyt.
Det har vi gjort i flere hundrede år – særligt igennem vores forskellige religioner.

Marte Meo betyder ved egen kraft på latin, hvilket betyder at uanset hvor svært og bøvlet det er i samspillet med barnet, er der altid noget vi lykkes med, som vi skal have øje på.

Et videobaseret Marte Meo forløb | 1.500,-
Pakkeforløb | 4.995,-

Samtaler hvor vi sammen finder frem til hvad jeres barn forsøger at fortælle med dets adfærd. Refleksive spørgsmål som skal hjælpe jer til at gå på opdagelse i, hvad jeres konflikter egentlig handler om.

Samtale | 850,-
Afklarende samtale | Gratis

Jeg tilbyder et forløb, som styrker et konstruktivt og trygt samarbejde med jeres barns institution eller skole, hvor I er fælles om at skabe en positiv forandring hos jeres barn.

Pr. time | 850,-
Pakkeforløb | 9.495,-

I dag er der sket et ændring i vores måde at forstå børn på – vi har fået et nyt børnesyn, som har ændret sig markant de seneste 30 år. Vi er blevet mere bevidste om at skæld ud, konsekvenser, straf, kommunikation osv. har en negativ påvirkning på vores børn – men hvis ikke vi skal møde vores børn med det, største delen af os selv er blevet mødt med af vores egne forældre, hvad skal vi så gøre? Det kan jeg hjælpe jer med. Det kræver blot jeres fokus og kærlighed – og det har vi alle. Tag jer god tid og bliv enige om hvilket et forløb der passer bedst for jer. Jeg anbefaler altid 20 min. gratis afklarende samtale med mig inden i bestiller forløbet.