Marte Meo grundkursus

Det er ikke det vi er sammen om – men måden vi er sammen på, der gør forskellen!

Åbent for alle interesserede

Du vil få styrket dine relationskompetencer med helt konkret ”hands on” vejledning indenfor det område som netop du brænder for. Få en mindre konflikt/stressfyldt arbejds – eller privat liv ved at skrue op for en bevidst relations indsats.

Kurset indeholder 5 hele kursus dage ofte fordelt over 3 mdr med ca 14 dage mellem hver kursusdag.

Marte Meo Grundkursus forløb

1. Kursusdag
Her vil du blive introduceret til Marte Meo metodens grundelementer og teorien bag. De vil blive præsenteret ved hjælp af videosekvenser samt øvelser, så du får det ind under huden med det samme. Allerede efter denne førstedag, vil du hjemme og på jobbet kunne afprøve og nyde godt af din nye relations viden.

2.-5. Kursusdag
De efterfølgende gange er baseret på dig som deltager og din medbragte videosekvens, hvilket du vil blive guidet i på første dagen. Du vil minimum få mulighed for 1 gang, at få Marte Meo supervision på det netop det område du er særlig nysgerrig på. Det kan være du vil optimere dig selv som forælder hjemme eller som relations arbejder eller som mødeleder på dit job. Du bestemmer.

Saml selv et hold som forældre

Du kan også samle en gruppe interesseret minimum 4 personer og maks 10, så går vi i gang. Det kan være du og dine veninder fra mødregruppen eller måske en flok teenagere forældre vil sammen afsted. Blandet aldre er lige så fint.

Saml selv et hold fra din arbejdsplads

Har din arbejdsplads lyst til at relationskompetenceløft kommer jeg også gerne ud til jer i hele landet.

Holdopstart

Skriv til mig så samler jeg et hold på maks 6 personer og så sammensætter jeg et blandet hold. Kontakt for mere information: vejlederchristinadrachmann@gmail.com eller tlf: 2942 0630