Samarbejde med dit barns dagtilbud/skole

Et konstruktivt og trygt samarbejde med dit barns dagtilbud eller skole

Det er hjerteskærende og umådeligt hårdt når man som forældre oplever protester, voldsomme følelsesmæssige udbrud og information fra institutionen/skolen, om at det ”igen i dag har været en svær dag”.

Vi bliver fortvivlede, frustrerede og kede af det. Barnets adfærd er altid et udtryk for noget, og jeg kan hjælpe jer med at finde ud af hvad.

Jeg tilbyder et forløb, som styrker et konstruktivt og trygt samarbejde med jeres barns institution eller skole, hvor I er fælles om at skabe en positiv forandring hos jeres barn.

Oplever I…

jeres barn ikke vil afsted i dagpleje, vuggestue, børnehaven eller skole?

at I ikke ved hvordan I skal sige farvel uden at jeres barn bryder grædende sammen?

at jeres barn har nedsmeltninger om eftermiddagen uden I ved hvorfor eller hvad I skal gøre ved det?

at jeres barn ikke er glad?

at jeres barn virker stresset og på overarbejde?

at jeres barn ikke siger noget eller taler ganske lidt eller slet ikke i institutionen/skolen?

at pædagogen/læreren flere gange har sagt, at barnet har en adfærd der ikke er i orden? At deres anbefalinger ikke hjælper jer og at I ikke ved hvad I så skal gøre?

at samarbejdet med institutionen er svært eller at der ikke sker nogen ændring i barnets trivsel og adfæxrd, trods flere samtaler med personalet?

Jeg har stor erfaring som katalysator mellem forældre og institution.

Ved at fungere som barnets talerør, har jeg hjulpet med at skabe en forandring hos barnet, gennem arbejde med forældre og dagtilbuddet/skolen. Derfor har jeg skræddersyet dette forløb

Forløbet inkluderer…

1. Opstartssamtale
Én fælles opstartssamtale med forældre og institution

2. Observationer
2 observationer i institutionen/skolen á 2x 60 min.

3. Tilbagemelding
Én times tilbagemelding til pædagogisk personale på baggrund af observationer

4. Familievejledningssamtaler
2 familievejledningssamtaler med videotilbagemeldinger á 60 min. Her har jeg 2x 60 min. videoforberedelse (enten over zoom eller hjemme hos jer)

5. Handleplan
En konkret handleplan jeg har udarbejdet, på baggrund af den viden vi har fået om jeres barn fra familievejledningen og observationerne i institutionen/skolen.

6. Afsluttende samtale
Ét møde, på 90 minutter, hvor vi gennemgår den skriftlige handleplan, som vil sikre en fælles tilgang og indsats fra jer som forældre og det pædagogiske personale, med fokus på en positiv udvikling og trivsel for jeres barn.

Priser

  • Pr. time 850 DKK
  • Pakkeforløb 10.000 DKK

    Der betales pr. time 850,- eller som pakkeforløb for 9.995,- Kørsel afregnes efter 5 km. fra min bopæl og derefter betales der 3,52 kr. pr. km. Jeg anbefaler at starte med en gratis afklarende samtale inden booking af forløbet.

Booking

Kontakt mig via kontaktformularen her på siden. Jeg vender tilbage til jer indenfor 24 timer, og så finder vi dato og tid vi kan mødes.

Jeg tilbyder tider i tidsrummet mellem kl. 8.00-15.00 mandag, tirsdag og torsdag. Onsdag kl. 8.00-17.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Det er vigtigt at I er børnefri når vi har samtalen. Det giver jer mulighed for at tale frit fra hjertet og have tid og ro til samtalen.