Dagtilbud/Skoler

Jeg tilbyder foredrag til foreninger, pædagogiske dage, institutioner, skoler, private m.m. som tilpasses efter jeres ønsker og behov.

Udviklingsforløbet er til pædagog- og/eller lærerteams, der ønsker at skabe større trivsel hos de børn de udfordres af og samtidig styrke samarbejdet med forældrene.

Alle oplæg indeholder både teori og inspiration til praksisnær tips og ideer, som vil skabe refleksion og styrke de bedst mulige udviklingsbetingelser for samspil med både børn, forældre og hinanden. Der indgår også altid små øvelser eller reflekterende samtaler undervejs.  

Kontakt for pris

Jeg kombinerer supervision med Marte Meo – dermed når i hurtigere frem til den tilgang som barnet har brug for og som I samtidig kan formå at møde barnet med, både i forhold til ressourcer og faglige kompetencer.

Mange institutioner og skoler har en sukker-, sygefraværs- og en fødselsdagspolitik. Men meget få har en kommunikations- og forældrepolitik. En kommunikations-og forældrepolitik udviklet af både forældre og personale der tydeliggør, hvordan begge parter kan bidrage og skabe et tillidsfuldt og konstruktivt samarbejde.