Familievejledning er en investering i dit familieliv

At blive forældre er den største rejse og uddannelse i livet

Ved alle andre uddannelser og store rejser i livet, vil vi helt naturligt tilvælge vejledning, det er dog min oplevelse at vi som forældre, ikke tænker vejledning som mulighed, når det gælder vores familieliv. Det er mit største ønske og mission at familievejledning også skal være et naturligt tilvalg for forældre.

Bliv endnu klogere på dit barns adfærd

– En personlig og løsningsfokuseret samtale for en eller begge forældre

Oplever I …

– at I har svært ved at forstå hvorfor jeres barn reagerer som det gør?
– at jeres barn får voldsomme vredesudbrud?
at jeres barn ikke vil sove?
– at der er så mange søskendekonflikter, som dræner jer for energi?
– at I råber og skælder ud selvom I ikke ønsker at gøre det?
– at I ofte er fanget i nogle uhensigtsmæssige måder at være sammen på som familie, hvor I føler jer magtesløs?
– at opstart i vuggestue/børnehave eller skole er rigtig svært for jeres barn og I ikke aner hvad I skal gøre som forældre?

Familievejledning en investering i dit familieliv.

Det er mit største ønske og mission at familievejledning også skal være et naturligt tilvalg for forældre, fordi vi bliver så meget klogere på os selv og hinanden.

  • bedre kunne forstå hvorfor jeres barn opfører sig som det gør? Og dermed få oplevelsen af at I forstår Jeres barn?
  • vide hvad Jeres barn præcis har brug for at I gør, i den givne situation, således at I ikke føler Jer afmægtige, frustreret eller usikre?
  • opleve at få lederskabet tilbage i Jeres forældreskab, hvor I føler Jer sikre i det i gør, fordi det støtter og udvikler Jeres barn?

Udfordringer i familielivet skyldes ikke jeres manglende vilje eller manglende ressourcer som forældre. Vi har alle brug for hjælp til at have fokus på det der virker, for når det kommer til vores børn spiller vores følelser ind i så stor grad, at det vil være svært altid at se klart.

Samtaler hvor vi sammen finder frem til hvad jeres barn forsøger at fortælle med dets adfærd. Refleksive spørgsmål som skal hjælpe jer til at gå på opdagelse i, hvad jeres konflikter egentlig handler om. Nye perspektiver på jeres familiemønster og hjælp til at blive klogere på det nye børnesyn. Fokus på det I skal gøre mere af, for at skabe den forandring I ønsker. Jeres barn får nye adfærdsmønstre, når I gør.

At turde række ud fra et sårbart sted …

Det er hverken jer som forældre eller jeres barn der er noget galt med, det er de mønstre vi har med os – altså måder at være sammen på, måder at håndtere konflikter og følelser på, som skaber en uhensigtmæssig dynamik i vores familieliv.

Her I måske genkende følelsen af magtesløshed, utilstrækkelighed og at I føler jer drænet. Når vi som forældre har taget første skridt, som er erkendelsen af at dette skal ændres, så er I rigtig godt på vej.

Jeg hjælper jer med at skabe et nyt mønster, hvor I får minimeret jeres konflikter, får nye perspektiver på jeres barns adfærd og følelsesmæssige reaktioner og hjælper jer tættere sammen. Samtalen kan være hjemme hos jer eller over zoom, det vigtigste er at vi kan se hinanden, fordi øjenkontakt og mimik er vigtigt, for at kunne aflæse hinanden og I kan føle jer trygge.

Sådan booker I samtalen...

Kontakt mig for booking af dato – så finder vi den dato og det tidspunkt der passer jer bedst. Jeg anbefaler, at I har sat en time af, hvor I har tid og ro til samtalen fx når børnene sover eller bliver passet.

I bestemmer, hvad vi skal fokusere på. Jeg hjælper jer med at finde ud af, hvad I skal gøre og hvordan I opnår den ønskede forandring.

Priser

  • Samtale850 DKK

    Samtalen kan være hjemme hos jer eller over zoom, det vigtigste er at vi kan se hinanden, fordi øjenkontakt og mimik er vigtigt, for at kunne aflæse hinanden og I kan føle jer trygge.

  • Afklarende samtaleGratis

    Book 20 min. (gratis) afklarende samtale via mail: drachmann.christina@gmail.com eller tlf: 2942 0630

Kontakt

Jeg tilbyder altid 20 min. afklarende samtale gratis, hvis du er i tvivl om familievejledning eller pædagogisk vejledning er noget for jer eller om jeg er den rette for jer.