Christina Drachmann, Familievejleder & Pædagogisk konsulent

Vi gør alle det bedste vi kan med det vi har lige nu - børn som voksne

Forældresamarbejde og det nye børnesyn

– læs mere her
Vejleder Christina Drachmann

Familier

Familievejledning er sparring og konkrete råd til, hvordan I kan håndtere de udfordringer I oplever og den forandring I ønsker i jeres familie. Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe jeres familie.

Vejleder Christina Drachmann

Dagstilbud/Skoler

Kvaliteten af det pædagogiske arbejde skaber de bedste trivsels- og udviklingsbetingelser for børn og voksne. Læs mere om hvad jeg som pædagogisk konsulent kan bidrage med.

IMG_4814[4711]

Virksomheder/ Organisationer

Jeg tilbyder foredrag til foreninger, virksomheder, pædagogiske dage, institutioner, skoler, private m.m. som tilpasses efter jeres ønsker og behov. Læs mere her

Kunne du tænke dig at blive Marte Meo terapuet?
Så har du muligheden nu - jeg starter nyt hold til oktober 2023

Hvem er jeg?

Mit navn er Christina Drachmann og jeg arbejder som selvstændig Familievejleder og Relationskonsulent. Jeg har en grunduddannelse som pædagog og Marte Meo terapeut med erfaring indenfor almen- og specialområdet. De senere år har jeg arbejdet som pædagogisk konsulent, underviser og familievejleder I PPR og nu som selvstændig, hvor jeg også har taget flere overbygning, bl.a. neuroaffektiv udviklingspsykologi og diplom i pædagogik og psykologi. 

Jeg har stor fokus på omsorgsfuldt at møde mennesket der hvor det er og forstå hvad vores egen og børnenes adfærd er et udtryk for, med afsæt i Marte Meo, tryg tilknytning og samarbejde mellem institution og hjem. Jeg  går altid systemiske og samspilsorienteret til værks. For det er i samspillet mellem os at udfordringerne opstår og også her de skal løses og udvikles.

Læs mere her 

Vejleder Christina Drachmann

Udtalelser

Marte Meo forløb - vredesudbrud og konflikter 
Vi har været rigtig glade for vores forløb med Christina. Hun har hjulpet os og givet os redskaber til at forstå og kommunikere bedre med vores børn.
Marte Meo forløb - konflikter og måltider 
Vores Marte Meo forløb med Christina har været enormt givende i vores familieliv. Vi har under vejledningerne oplevet et rum, hvor vi (såvel som vores datter) er blevet set, hørt og anerkendt.
Marte Meo forløb – konflikter og ønske om at mindske skæld ud
Vi følte os som familie mættet af konflikter mellem os og børnene. Vi blev hurtigt irriteret og følte os presset i de mindste hverdags situationer.
Previous slide
Next slide
Marte Meo forløb + samtaler – søskendekonflikter
Herhjemme har vi forældre mere ro i maven, selvom der jo fortsat er konflikter og uro en del af tiden med 4 børn i huset.
Samtaler – følelsesmæssige reaktioner og opstart i vuggestue
Christina er utrolig dygtig og professionel til sit arbejde. Hun er et menneske som man hurtig får tillid til.
Samtaler – samarbejde mellem mor og datter
Christina er så dygtig, og har altid et svar jeg kan bruge til noget. Jeg bliver mødt med forståelse og anerkendelse og forlader altid samtalen med ro i maven.
Previous slide
Next slide
Pædagogisk vejledningsforløb
Christina Drachmann har vejledt medarbejderne på en konkret måde, således at samspillet både mellem medarbejder og barn/ børn og barn/ barn er blevet optimeret.
Christina har udvist stor faglighed og engagement
Christina har været tilknyttet som vejleder hos en dagplejer, som har et barn i en udsat position. Christina har udvist stor faglighed og engagement.
Previous slide
Next slide

Kontakt mig

Booking

Jeg tilbyder altid 20 min. afklarende samtale gratis, hvis du er i tvivl om familievejledning eller pædagogisk vejledning er noget for jer eller om jeg er den rette for jer. Book på mail: cd@christinadrachmann.dk eller tlf: 2942 0630

Se hvad jeg tilbyder af forskellige forløb HER