Dialogkortspillet

Sammen om at skabe et tillidsfuldt og konstruktivt forældresamarbejde
Dialogkortspillet

– Sammen om at skabe et tillidsfuldt og konstruktivt forældresamarbejde

I dag har rigtig mange institutioner en sukkerpolitik, fødselsdagspolitik, syge politik osv. Men kun meget få institutioner har en kommunikations- og forældrepolitik. 

Denne forældrepolitik skabes i samarbejde med forældrene, personalet, og forældrebestyrelsen, gennem deres deltages i dialogkortspillet,  hvilket vil styrke børnene trivsel og sammenhæng mellem institution og hjem i endnu større grad. 

Hvad er dialogkortspillet?

Dialogkort spillet er et spil som særligt er udviklet til daginstitutionerne, der ønsker at udarbejde en kommunikations- og forældrepolitik. 

Dialogkortspillet ligger op til dialog, hvilket gør jer klogere på hinanden og muligheden for at få afstemt hvad og hvordan et trygt, tillidsfuldt og konstruktivt forældresamarbejde skal udspille sig hos jer.   

I vil få defineret gensidige ønsker for både det daglige samarbejde som udspiller sig i institutionens dagligdag og hvordan I håndterer samarbejdet omkring de børn, der er i en udsat position eller har brug for mere hjælp og fokus i en periode af deres institutionstid.

Efter endt spil, vil I have en kommunikations- og forældrepolitik der afspejler jeres faglige viden, erfaringer og værdier. Denne kan nu sendes ud til nuværende og kommende forældre, for at informere om hvordan I fremadrettet samarbejder. 

Det får I …

Oplæg om det tillidsfulde og konstruktive samarbejde á 30 min. både ved personalemøde, forældremøde & forældrebestyrelsesmødet

Facilitering af dialogkortspillet á 1 t. og 45 min. Til personalemøde & forældremøde, hvor forældre og det pædagogiske personale skal opleve at blive set og hørt

Deltagelse af udarbejdelsen af jeres kommende kommunikations- og forældrepolitik ved forældrebestyrelsesmøde á 2 timer

Dialogkortspillet som består af: 2 x dialogkortspil til personale samt spilleregler3 x dialogkortspil til forældre samt spilleregler

Dialogkortspillet | 19.995,-

Sammen om at skabe et tillidsfuldt og konstruktivt forældresamarbejde

 

    Afklarende samtale

    Book 20 min. (gratis) afklarende samtale via mail: drachmann.christina@gmail.com eller tlf: 2942 0630

    Gratis

    Kontakt mig her

    15 + 4 =